Becker-Aeromat-ECO-LineBECKER AEROMAT ECOLINE

Semanatoarea pentru plante prasitoare Becker Aeromat Eco Line este modelul simplu de semanatoare pneumatic de precizie din gama Becker, dar cu echipare completa.
Semanatorile EcoLine sunt disponibile in variante de 4, 6, 8, 12 randuri.
Semanatorile sunt echipate cu element de semanat M20 S sau DTE, adica cu disc sau roti de tasare din cauciuc asezate in forma de V.
Semanatoare de precizie EcoLine este disponibila in diverse variante cu cadrul fix, telescopic sau rabatabil.
Avand un ventilator mecanic si o capacitate a cutiei de seminte relativ mica, semanatoarea EcoLine este destinata in special fermelor mici si mijlocii. Poate lucra in combinatie cu un buncar frontal pentru ingrasaminte chimice sau cu o masina de imprastiat ingrasaminte chimice.
Semanatorile pentru plante prasitoare EcoLine pot fi echipate cu discuri de semanat pentru porumb, sfecla, floarea soarelui, soia, etc si de asemena cu monitor BMS 1502.


Becker-Aeromat-Farm-Line 

BECKER AEROMAT FARM LINE

Echipate standard cu buncar de fertilizare de 700 l, modelele de semantori Farm Line reprezinta segmentul de mijloc din clasa semanatorilor de precizie pentru plante prasitoare de la Becker. Semanatorile sunt disponibile in variante de pana la 12 randuri si pot lucra solo sau in combinatie cu o freza rotativa. Tinand cont de cadrul cu care aceste semanatori pot fi configurate, ele se clasifica in semanatori cu cadrul fix, telescopic sau rabatabil in paralel. Pot fi echipate cu discuri de semanat pentru porumb, sfecla, floarea soarelui, soia, etc si de asemenea cu monitor BMS 1502.


Becker-Aeromat-Profi-Line 

BECKER AEROMAT PROFILINE

Din punct de vedere al performantei si manevrabilitatii, aceste semanatori fac parte din clasa superioara a semanatorilor de precizie Becker pentru plante prasitoare. Atat buncarul de fertilizare cat si buncarul de seminte au o capacitate mare. Sunt disponibile in variante de 4, 6, 8 si 12 randuri. Cadrul poate fi de asemenea fix pentru 4 randuri, telescopic (6 randuri) sau rabatabil hidraulic in paralel sau vertical pentru modelele de 8 si 12 randuri. Sunt echipate in standard cu monitor BMS 1502. Ca element de semanat, pot fi configurate atat cu element de semnat M20 S cat si M20DTE.


Becker-Aeromat-E-Motion 

BECKER AEROMAT E-MOTION

Semanatoare de precizie pentru plante prasitoare Becker Aeromat E-Motion este disponibila in variante de 6, 8 si 12 randuri, avand cadrul telescopic sau rabatabil hidraulic. Ca element de semanat este echipata in varianta standard cu roti de tasare in forma de V (M20DTE). Include in standard si buncarul de fertilizare si computer Field Operator 300.

Contact info

  E 85 (Str. Stefan cel Mare FN)
     vis-a-vis de hotel Mariko Inn
      Localitatea Roman, jud. Neamt

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
      Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  (004) 372 999 544 / (004) 372 999 544
     (004) 0755 316 366 / (004) 0740 303 542